Tour på BAHS

Oh yeah, jeg har nå for 3 gang fått meg ny timeplan! Og skolen har ikke engang startet ! Men nå har jeg endelig fått alle fagene jeg trengte og ville ha så det var jo en lettelse!

I dag var jeg på «tour» rundt om på skolen, og jeg skal si deg en ting, den skolen er SVÆR! 14 bygninger som alle ser klinlike ut og 4600 elever, joda, dette skal gå bra du ! Neida, jeg gleder meg egentlig litt til å starte! Alle er kjempe hyggelige og pratsome.

Når jeg først kom til skolen og inn i kaffeteriaen gikk jeg bort til en lærer som stod der og spurte om jeg var på riktig plass (det var ingen der), hun sa at jada det var riktig men at jeg bare måtte vente! Etter det sa hun at jeg ikke fikk gå med de klærne jeg gikk med på skolen! Flott det! Jeg gikk med en helt vanlig shorts, singlet og gjennomsiktig topp over! Jeg trenger nye klær…

Så jeg satte meg ned og plutselig kom det en haug med elever inn! Det føltes som om alle kjente hverandre og jeg satt for meg selv på ett bord midt i kafeteriaen. Kleint? JA!

Seniorene på skolen skulle vise oss rundt og ba oss gå til inngangen for å skrive oss inn. Der begynte jeg å snakke med en kjempe sjønn jente som het Stephanie, hun hadde litt spørsmål om Norge, for å si det sånn!

Så jeg hang med henne og ble litt kjent med hennes venner, tingen er at hun skal være junior og da har vi ingen klasser sammen. Liv, den svenske utvekslingsstudenten kom og fant meg mens jeg snakket med Stephanie. Jeg og Liv hang vel sammen resten av dagen og hun var med meg for å fikse med fag og all verdens. Når vi skulle prøve å finne ut hvor å gå for å fikse fagene mine fikk vi hjelp av en senior, han viste hvertfall litt om Norge og Sverige siden han i fjord hadde en eller 2 venner fra Danmark.

Senere når jeg ventet på Nana og Papa som skulle komme og hente meg, stoppet senioren med bilen sin for å spørre om jeg trengte hjelp  å komme meg noen sted- så ja, amerikanere er kjempe hyggelige og villig til å hjelpe, selv om de ikke engang kjenner deg!

Og ja! Jeg har endelig ordnet med fag og alt nå! Timeplanen min ser nå slik ut!

1. Algebra II Pre-AP (Mrs. Nash)
2. Busniess Management/Ownership (Mrs. St. John)
3. Yearbook (Mrs. Oberdick)
4. US History (Mrs. Jones)
5. Eng 12 British Literature (Mrs. Hudgins)
6. Micro/Macro Economics AP (Mr. Robinette)

Så da fikk jeg ha Business Management/Ownership og Yearbook. Og gjett hva ! Selvfølgelig er alle timene mine i forskjellige bygninger! Og mange av de er i 2 etasje OG det er 7 min. pause mellom timene.. med andre ord blir det en god del løping for meg i år! Og gjett hva! Det er 40 grader ute! Nei, jeg er ikke negativ, men jeg innrømmer at jeg er drit nervøs ! Heldigvis har jeg Lunsj og US History med Crystal (utvekslingsstudent fra Taiwan) og Yearbook med Liv (svensk utvekslingsstudent).

Kart over skolen. Jeg har klasserom i bygning K, C, I, L, H og L, i den rekkefølgen.

AMERIKANSKE SPØRSMÅL DEL 1:

Ja allerede i dag fikk jeg ettpar spørsmål som bare var til å le av..

1. Snakker dere Engelsk i Norge?
SV:// Nei vi snakker norsk
//: KAN DU NORSK?!

2. Norge er sånn varmt land ikke sant?
SV:// Nei kjære deg, Norge ligger helt oppi nord.
//: Ja men er det ikke varmt der?

Amerikanere er så sjønne!

Sp; Hadde du likt å gå på en så stor skole? Jeg har litt blandende følelser med det!

-Ajla R

Reklamer

5 thoughts on “Tour på BAHS

  1. Det gjelder å planlegge riktig vet du 🙂 3 planer er jo bedre enn ingen hehe….Så nå blir det mye algebra på deg 🙂 Dette bklir sikkert en suksess. Kos deg masse, og…følg med på timene 😉 hehehe

    • Hehe ja det er sant ! 🙂 Ja blir en del algebra du ! Men jeg er mer nervøs over økonomien, ser for meg at den blir litt vanskeligere ! 😛 Og ja tror nokk dette året blir bra ! Tusen takk og det skal jeg 😀 😉 Haha

Hva sier du ? :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s