Birthday cake !

Åh jadda! I dag er jeg endelig blitt 17 år! Kan ikke tro det egentlig! Føler jeg fortsatt er en drittunge, men men.. tiden flyt vet du ! Og gjett om den flyr a!? 48 dager til sommeren! ca. 99 dager til USA og 109 dager til min kjære skole i USA starter !

Uansett tilbake til tema her! Jeg har bursdag i dag og livet er hærlig ! haha klisje kanskje? Jeg har uansett hatt en super dag! Kort dag på skolen, kjøpte bursdagsgave til Sebastian og Benedikte (bursdagsfest i morgen jah!) sammen med Lina, Camilla, Ida, Marte, Lene og Susanne. Fikk muffins av en veldig sjønn jente fra klassen som heter Kristine og til og med russekort ! Ja også må jeg ikke glemme å nevne de 10 Amerikanse dollarene jeg også fikk ! Haha, kan likes ! Etter at jeg, mamma, pappa, Samir og mormor alle var hjemme, spiste vi en god middag og verdens beste kake som heter «Chupavtce». Oppskriften er bosnisk så null stress om du ikke vet hva det er.

Etter middag og dessert fikk jeg en uventet gave i fanget ! Jeg hadde faktisk ikke forventet noen ting siden foreldrene mine betaler for hele utvekslingen, men der  stod gaven, ferdig pakket inn og greier ! Jeg rev av papiret og gjett hva?! Jeg fikk et fantastisk Canon Eos 1100Dspeilrefleks kamera! Herlige greier altså ! Også i tillegg fikk jeg 1000 kr av mormor så jeg er storfornøyd !

Mobilbilde av speilrefleksen min ! 

Ellers har jeg snakket med venner og familie i dag, tatt i mot en haug gratulasjoner fra alle mulige land (herlig å ha familie (bokstavelig talt) i hvert kontinent!). Av og til er det hærlig å være utlending altså!

Måtte jo prøve ut kameret så her er noen flotte bilder jeg tok i dag :

Søt eller?

Yeyy! Min første amerikanse dollar seddel! 

Historiens beste kake! 

Sp; Hva syntes du om bildene?

-Ajla R.

Reklamer

5 thoughts on “Birthday cake !

Hva sier du ? :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s